Hoog tussen de bomen

Volgens mij zijn wij de jetlag kwijt. Alledrie hebben heel goed de hele nacht doorgeslapen. Yes!

Op het programma van vandaag staat een wandeling door het regenwoud. Na het ontbijt maken wij ons klaar voor de tocht. Bij vertrek valt het nog wel mee met de warmte, maar naar mate de minuten voorbij gaan wordt het warmer en warmer.

Na een flinke wandeling komen we aan bij de Canopy Walk. Dit is een route op een dun plankje hoog tussen de bomen. Tja, ga je dat trekken met hoogtevrees? Nou bewonderenswaardig had ik helemaal nergens last van. In tegenstelling tot Edwin. Hij vond het toch een beetje heftig doordat hij Alies op z’n rug had. Was dat het bij mij dan ook laatst boven in het Kroonboompad in Drenthe?

Na een flinke wandeling van 2,5 uur komen weer weer terug bij onze bungalow. Helaas geen zwembad bij dit complex, dus dan maar genoegen nemen met een douche. Na het douchen en het slaapje van Alies tijd om te eten. Eerst even een appeltje op de veranda. Edwin had al wat aapjes gespot dus Alies kan ze ook bewonderen als ze wakker is. Onder het genot van stukjes appel tellen we de aapjes in de bomen. Ik heb nooit geweten dat aapjes zulk goed zicht hadden. Één aapje had maar al te snel door dat wij een lekker appeltje aan het oppeuzelen waren en kwam ook een stukje halen. Mooi niet, alles is voor Alies. Edwin snel met de appel naar binnen. Alies en ik kijken toch nog even naar de aap die maar steeds dichterbij komt. Als de aap op de trap van veranda zit kiest Alies toch liever voor het opeten van de appel, binnen wel te verstaan.

Na de appel gaan we naar het restaurant om even te chillen, wat te drinken en later ook wat te eten. Voor de rest van de middag even checken wat we de komende dagen gaan doen en alvast het volgende hotel boeken.

Na het diner naar de bungalow voor een laatste douchebeurt en dan lekker op bed.

[fbcomments]

Dit bericht is geplaatst in 2017 | Maleisië met de tags , , . Bookmark de permalink.