Het verlaten strand

We worden wakker met een schrik: het regent heel hard! En nu? In onze planning van vandaag stond het bezoeken van stranden. Maar met regen hoeven wij geen strand.

Heel rustig aan maken we ons klaar voor het ontbijt. Nog steeds regen. Zelfs als we het ontbijt op hebben druppelt het nog. Gelukkig houdt de regen op wanneer wij gereed zijn om te vertrekken. Dan toch maar naar het strand. Met een tussenstop op een mooi uitzichtpunt rijden we naar Tanjung Rhu. We komen op een verlaten strand aan met daarvoor enkel tentjes waar we boottochtjes kunnen regelen. 

Na een korte duik besluiten we een rondje op de boot te doen. Nu we er toch zijn… Het uitzicht is prachtig. Ook hebben we visvoer gekocht om onderweg vissen eten te geven. We zijn benieuwd wat ons te wachten staat. Als we ergen tussen de hoge gesteende eilanden varen blijft de boot stil liggen en geeft de kaptein aan dat we hier gaan voeren. We zien wel een paar visjes, maar nadat het eerste stukje voer in het water ligt worden het er wel duizenden vissen. Bijzonder!

Na de boottocht besluiten we terug te gaan naar het hotel, waar we na het tukje van Alies lekker het zwembad induiken.

’s Avonds eten we in het centrum en gaan we onze koffers pakken voor de volgende bestemming.

[fbcomments]

Dit bericht is geplaatst in 2017 | Maleisië met de tags , , . Bookmark de permalink.