Laatste rondje park

Vandaag zou alweer onze laatste dag in Orlando zijn. We besloten nog eenmaal naar Magic Kingdom te gaan, het park waar wij allemaal ons hart het meest aan verpand hebben.

We bezochten nog eenmaal de allerleukste attracties, waaronder Buzz Lightyear’s Space Ranger Spin. Behalve Marianne, hadden de vier anderen deze attractie al vele malen gedaan. Je zit dan in een karretje en gaat langs allerlei schietschijven. Op je karretje zit een soort geweer waarmee je op de schijven moet schieten.

Chris had na de vele bezoeken inmiddels de hoogste score. Marianne, niet helemaal achterlijk natuurlijk, had in de vele informatie die zij overal vandaan had gehaald, gelezen dat je bij de oranje pop je karretje een kwart moest draaien en dan op de linkerbovenarm moest schieten. En wat bleek zij had de hoogste score van alle dagen die wij in Magic Kingdom hadden doorgebracht gehaald.

We kochten de allerlaatste kadootjes, aten op het park en besloten naar het hotel terug te gaan om heerlijk te zwemmen en onze koffers in te pakken voor ons vertrek de volgende dag naar Miami.

Eerst moest de auto nog worden opgehaald op het vliegveld van Orlando. Met een taxi togen Chris, Edwin en Marsha om 23.00 uur op weg. Celeste en Marianne bleven achter in de hotelkamer om via de t.v.!!!! vanaf het bed heerlijk te internetten. Rond 00.15 uur waren de drie musketiers weer met auto terug.

Dit bericht is geplaatst in 2003 | Amerika met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *