Autorit!!

Vandaag staat Vilahermoso op het programma. Om daar te komen moesten we eerst een flinke autorit maken. Dit hebben we geweten. Om 9.00u stapten we de auto in, nadat we ons ontbijt bij Wal Mart hadden gehaald. de rit duurde en duurde maar. Onderweg zijn we enkele keren wezen stoppen om van het uitzicht te genieten of om gewoon even de benen te strekken. Uiteindelijk hebben we na een rit van 6,5 uur onze eindbestemming van vandaag bereikt.
Vilahermoso is de, tot nu toe door ons bezocht, drukste stad. Veel levendigheid en veel auto’s in de straten. Het boeiendste wat hier te doen is, is een openlucht museum. Helaas sluit deze al om 16.00u. En een beetje rekenwonder snapt dat we dat niet gingen redden. Na het inchecken zijn we dan maar de stad ingelopen en hebben er wat rond gedwaald. Er valt hier inderdaad niet veel leuks te beleven.

In het begin van de stad, hadden we op de heenreis gespot, is een shopping mall gevestigd. Deze hebben we maar opgezocht. Helaas zijn hier geen winkels naar onze smaak te vinden. We besloten dus maar om te dineren in de foodcorner van de shopping mall. De keuze is reuze, maar wij komen toch uit op de McDonalds (blijft toch het veiligst).

Momenteel zijn we weer in het hotel. We doen nog een drankje in het restaurant en gaan daarna weer lekker slapen.

Dit bericht is geplaatst in 2010 | Mexico. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *