Dolfijnen!

Helaas is mijn huid nog niet helemaal bijgetrokken. Dus vol in de zon gaat ‘m niet worden vandaag. Maar gelukkig hebben we wel iets leuks op het programma staan. We gaan vandaag zwemmen met dolfijnen.
Na het ontbijt zijn we naar Aquarium gelopen. Hier zou het avontuur van vandaag plaatsvinden. Als eerst werden we ingelicht over hoe we ons moesten gedragen in het water, waarna we ons in een zwemvest moesten hijsen. Met onze nieuwe kledij mochten we het water in.

Het is echt een geweldige ervaring om in het water te zijn en de dolfijnen zwemmen om je heen. Uiteraard werden er standaar foto’s gemaakt. Eén dat we de vinnen vasthebben en één dat de dolfijn een kusje geeft. Ook hebben we de foot-push gedaan. Hierbij komen er twee dolfijnen onder je voeten en wordt je naar voren geduwd. Helaas vond mijn knie dit geen leuke ervaring, maar ik wel!!

Na deze ervaring met de dolfijnen zijn we weer teruggekeerd naar het hotel, waar we lekker hebben geluncht. Aangezien mijn lichaam nog niet klaar was voor de zon, heb ik de middag weer doorgebracht in de lobby.

Om 17.30u zijn we weer terug gekeerd naar Aquarium, omdat we daar een dolfijnenshow zouden gaan bewonderen. de show was niet heel bijzonder, maar het is uiteraard wel geweldig om te zien dat de dolfijnen van alles kunnen.

Na een showtje van 20 minuten zijn we teruggegaan naar het hotel om te dineren. Dit was het lekkerste diner van deze vakantie. We konden namelijk sushi eten. Heb me redelijk ingehouden, maar had nog heel veel meer kunnen eten.

Als toetje zijn we weer koffie wezen halen bij de Starbucks. Hierna zijn weer in de lobby beland om en drankje te doen. Vanavond gaan we maar op tijd naar bed, zodat we morgen (hopelijk) nog even van de zon kunnen gaan genieten, voordat we weer richting huis moeten…

Dit bericht is geplaatst in 2010 | Mexico. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *