Eerste poging

Af en toe wil ik graag het één en ander kwijt. Normaliter doe ik dit dan via twitter, hyves en facebook. Maar daar ben ik dan gebonden aan de max van 160 tekens. Ik heb weleens dat ik meer kwijt wil dan een enkele zin. Dit kan dan 200 tekens bevatten, maar ook een flink verhaal.

Ik ga dus maar proberen dit middels deze blogpagina te doen.

Misschien fijn om mezelf eerst eens voor te stellen aan degene die mij eigenlijk nog niet kennen: Ik ben een 26-jarige… Ja hier gaan we dus al. Moet ik een keuze maken tussen een meid of dame. Ik weet niet eens wat het wezenlijke verschil is. Aangezien ik me nog erg jong, fris en fruitig voel, noem ik mezelf maar een meid. Ik woon samen met mijn vriend, met wie ik onlangs het tien-jarig jubileum heb gevierd, in ons huisje in Zoetermeer.

In het dagelijks leven houd ik mij bezig met cijfertjes. Ik ben namelijk werkzaam bij Ernst & Young Accountants.

Mijn grootste hobby, en tevens uit de hand gelopen hobby, is het bezoeken van theater. Mijn voorkeur gaat voornamelijk uit naar musicals (lees: Mary Poppins). Hier besteed ik een hoop avonden aan.

Mocht je meer willen weten, ik sta open voor vragen (of ik alles beantwoord…).

Ik hoop in de toekomst vaker blogs te plaatsen, dus houd deze site maar in de gaten…

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bookmark de permalink.

1 reactie op Eerste poging

  1. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *