De leukste oppas van Nederland

Vandaag ben ik heel onverwachts overdag naar het Circustheater gegaan. Dit keer niet om een show van Mary Poppins te bekijken, maar om de finale van de verkiezing “Leukste oppas van Nederland” bij te wonen.

Kinderen mochten hun oppas opgeven als leukste oppas door het inzenden van een leuke foto of film met een uitleg waarom hun oppas de leukste van Nederland is. Uit de vele inzendingen zijn de drie meest originele gekozen om deel nemen aan de finale.
De drie finalsisten kwamen samen met elk twee oppaskinderen naar het Circustheater om de finale te spelen.
De finale werd gepresenteerd door William Spaaij (Bert) en gejureerd door Noortje Herlaar (Mary Poppins), Hugo Haenen (George Banks), Eefje (Jane) en Mischa (Michael).
De drie oppassers moesten in drie verschillende disciplines laten zien waarom zij de leukste oppas zijn. De eerste ronde moesten de oppassers samen met de kinderen een taart versieren. In de tweede ronde moesten ze laten zien dat ze net zo magisch zijn als Mary Poppins, door een stukje te vliegen. In de laatste ronde werd de kennis van de oppassers over de kinderen getest door middel van enkele vragen.
Na een lang juryberaad mag Giusi Re de titel “Leukste oppas van Nederland” dragen. Zij heeft een beker en een verwenarrangement gewonnen. Tevens mogen haar oppaskinderen met de hele klas naar Mary Poppins.

[picasaView userid=”102797566867975912757″ album=”LeuksteOppasVanNederland” authkey=”Gv1sRgCKq7pcSWkZuHngE” imagesPerPage=”9″ cropThumbnails=”yes” instantView=”yes”]

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *