Doe mij maar een halfje Mary Poppins

Gisteravond had ik eindelijk weer mogen genieten van Petra als Winifred, maar helaas verliep m’n avond anders dan ik me bij voorbaat had voorgesteld…

Aangezien ik volgende week op vakantie ga, heb ik het momenteel erg druk op mijn werk. Dus voor de show van gisteravond moest ik mij redelijk haasten. Om 18.45u was ik eindelijk thuis, om me snel om te kleden en weer terug te rijden naar Scheveningen. Onderweg kwam ik al een wegversperring tegen waardoor ik flink moest omrijden. Normaal gesproken zet ik mijn auto een stukje van het Circustheater vandaan, zodat ik niet hoef te betalen (scheelt toch weer flink geld, € 10 per show, reken maar uit). Maar door mijn toeristische route door Scheveningen, zou ik het tijdtechnisch niet meer redden om naar m’n vertrouwde parkeerplek te rijden. Dan maar eenmalig betaald parkeren.

Na een snelle wandeling bereikte ik het Circusplein. Tot mijn grote verbazing zag ik helemaal niemand in het Circustheater… Toen begon mijn hart al sneller te kloppen (in hoeverre dat nog kon, aangezien ik al aan het hijgen was door de snelle wandeling). Mijn geweten zei al dat er iets niet klopte. Snel rukte ik mijn kaartje uit mijn tas en ja hoor, de show begon al om 19.00u. Ik heb nog geprobeerd om naar binnen te kunnen, maar dat mocht helaas niet.

Tja, daar sta je dan: midden in een lege foyer met een kaartje van Mary Poppins in je handen… 

Toen besloot ik maar om mijn auto uit de garage te halen en op mijn eigen plekje te zetten. Daar had ik toch genoeg tijd voor!
Na mijn autoritje en wandeling ben ik in de bar de laatste scènes van de eerste akte wezen kijken. Best leuk om een keer te kijken via een beeldscherm, maar had toch liever in de zaal gezeten!
De tweede akte heb ik gelukkig wel kunnen zien vanaf mijn favoriete rij in de zaal. Wat is het vreemd om slechts de tweede akte te zien. Ondanks dat ik precies weet wat er in de eerste akte is gebeurd, zat ik toch niet lekker in het verhaal (ja, ik weet het, klinkt stom, maar ’t is toch echt zo!). Gelukkig heb ik nog wel mogen genieten van de mooiste van Petra en heb er extra van genoten.
En nu de vraag, telt deze show mee in de totale telling of niet???
Vanavond zorg ik in ieder geval dat ik op tijd op m’n stoeltje zit!
Dit bericht is geplaatst in Blog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *