Nieuwe verslaving: Harbor!

Tijdens de terugreis van onze wintersport heb ik dit spel voor het eerst gespeel op de iPad van Pascal en Martine. Toen we thuis waren heb ik dit spel direct aangeschaft voor op m’n iPhone. Nu ben ik verslaafd aan Harbor.

Het doel van het spel is heel simpel: zo veel mogelijk cargo lossen van de schepen. Je moet de schepen naar de juiste haven sturen en zorgen dat de schapen niet in botsing komen met elkaar.

Edwin heeft sinds kort ook een iPhone en heeft dit spel ook gedownload. Nu is er in huize Tahiti een strijd losgebarsten om de highscore. Momenteel ligt deze in mijn handen (136 punten). Maar ik moet Edwin voor zijn met een nieuw record…

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *