Verjaardagsfeestje vieren met Mary Poppins

Gister werd de eerste verjaardag van Mary Poppins gevierd. Uit naam van Puurtheater.nl mocht ik hierbij aanwezig zijn om een verslagje en foto’s te maken. Dit aanbod wijs je natuurlijk niet af als fan van Mary Poppins.

Het was een zeer bijzondere ervaring. Samen met Noortje, William, Hugo en Steve was de pers vastgezet aan stoelen rondom een grote tafel. Deze tafel werd door een hijskraan tot boven het theater gehesen. Toen we eenmaal boven waren werd er getoost op het 1 jarig bestaan van Mary Poppins.

Door diverse media werd een interview afgenomen. Aangezien ik bij voorbaat niet precies wist wat de bedoeling was, had ik me voorbereid door wel enkele vragen op papier te zetten. Vragen bedenken voor een musical en cast die je al zo goed kent is eigenlijk verrekte lastig.Maar helaas zat ik de eerste twee ‘vluchten’ te ver van de cast af om m’n vragen te stellen. De laatste vlucht ben ik dichterbij de cast gaan zitten, om zo wel wat vragen te kunnen stellen. Jammer genoeg was daar nog een ander medium die nog een interview wilde doen. Gelukkig heb ik mijn belangrijkste vraag kunnen stellen: Waarom moet iedereen Mary Poppins gezien hebben?

Lees het officiƫle persbericht op puurtheater.nl.

Dit bericht is geplaatst in Blog. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *