Last, but not least

Na ons ontbijt was het alweer tijd om uit te checken en in te pakken voor een reis naar het volgende hotel. We reizen vandaag af naar Las Vegas, maar we hebben een tussenstop in Zion Canyon.
Zion Canyon is de laatste ‘kloof’ die wij deze reis gaan bezoeken. Maar hierbij is het wel meteen het mooiste. We hebben in dit park, na een rit met de shuttlebus, een flinke wandeling gemaakt door de kloof.

De natuur hier is erg bijzonder. Tijdens de wandeling heb ik voor het eerst echt een beetje kunnen genieten van de omgeving. Ik ben er wel achter gekomen dat ik pas echt geïnteresseerd ben in natuur als er water bij zit…

Over water gesproken, tijdens de wandeltocht kreeg ik dorst en zag ik langs de rotsen water naar beneden stromen: natuurlijk water is toch het lekkerst!!

Nadat we klaar zijn in Zion gaat de reis door naar Las Vegas. Er werd ons geadviseerd om in het donker in Las Vegas aan te komen, omdat je dan vanuit de verte de stad ziet oplichten. We hebben ons best gedaan om de aankomst uit te stellen, maar toen we er pas heel laat achterkwamen dat we ook weer een uur terug in de tijd moesten, hebben we maar besloten door te rijden.

Het hotel, Circus Circus, waar wij in verblijven is geen normaal hotel. Het is een waar evenementen gebouw. Naast de hotelkamers is hier veel meer te vinden: casino, winkels, restaurants. Ook is er een hal met diverse attracties: zoals achtbanen e.d. Helaas is deze hal gesloten van maandag tot en met donderdag. Ja, dat hebben wij weer. Logisch dat we dan maar $ 29 betalen voor de kamer.

Nadat we ons hotel hebben verkend gaan we een hapje eten op de strip. Momenteel is het wel al donker en kunnen we zien hoe bizar de strip is als alle lichtjes branden.

Na het eten duiken we nog even een shopping mall in. Tja, we willen ook niet vanavond de hele strip al aflopen…

Helaas waren alle winkels al dicht. Jammer dat ze maar tot 22.00u open zijn. Wel kunnen we nog even kijken naar een optreden van een travestiet en met wat dansers. Hierna gaan we via de Starbucks terug naar de hotelkamer. Morgen hebben we een lange dag voor de boeg.

Dit bericht is geplaatst in 2011 | Amerika. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *