How bizar?!

Vandaag staat de strip op het programma, maar niet voordat we ontbeten hebben en een bezoek hebben gebracht aan de Las Vegas Primium Outlets.
Voor het ontbijt hebben we gekozen voor één van de restaurants in ons hotel. Ons oog is gevallen op ‘buffet’. We zijn na dit ontbijt tot de conclusie gekomen dat het toch zonde is van het geld: $12 voor een ontbijtje. Normaliter neem ik als ontbijt een glas optimel. Alleen een glas jus is dan helemaal zonde. Dus dan toch maar twee croissants, bakje fruit, donut en een muffin. Nu hoeven we in ieder geval niet meer te lunchen.

Het bezoek aan de Outlets was wel leuk, maar toch houden we ons in. We hadden immers op de heenweg al overgewicht. We hebben besloten om in New York nog maar flink te shoppen en daar wat oude rotzooi achter te laten.

Eindelijk kan onze wandeling over de strip beginnen. Het enige wat ik de hele tijd kan zeggen is: How bizar?! Het is gewoon niet te omschrijven wat er hier allemaal aan gebouwen staat, maar vooral niet wat zich in de gebouwen bevindt. Van buiten zijn het mooie verschijningen, van binnen heeft het niets meer te maken met hotels. Hele winkelcentra, nagebouwde wereldsteden, theater en uiteraard veel casino’s bevinden zich achter de voorgevels van de gebouwen aan de strip.

De hele middag zijn wij van hotel naar hotel gehopt om sfeer te proeven van de diverse hotels. Aan het eind van de strip waren onze voeten wel een beetje moe. Helaas moesten we ook nog terug.

Gelukkig, of toch niet, maakten wij een tussenstop bij Bellagio. Voor dit hotel vindt een korte fonteinenshow plaats. Uiteraard moet je deze gezien hebben als je in Las Vegas bent geweest. Alleen na een kwartier wachten, zittend op de rand, zijn mijn voetjes niet meer gewend aan de slippers en doen dan ook daadwerkelijk heel erg veel pijn. Ach, pijn is voor watjes, dus: doorlopen!

We besluiten nog even door de mall te lopen, waar gister alle winkels dicht waren. Aangezien onze benen een beetje protesteerde hebben we ze maar wat rust gegeven in de food court. Hier hebben we onze maag wat werk laten verrichten.

Wat mag er niet ontbreken bij een bezoek aan Las Vegas?? Natuurlijk, gokken!! We beginnen bij roulette. Zoals het meestal gaat: eerst verlies je wat, je wint weer wat en dan verlies je alles. Dit gebeurde later precies hetzelfde bij het Black Jack. We hadden gehoopt rijk, in de zin van het geld, Las Vegas te verlaten, maar helaas zijn we een illusie armer…

Dit bericht is geplaatst in 2011 | Amerika. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *