Miss Saigon | 7

Vanavond ga ik letterlijk last minute naar Miss Saigon. Om 18.59u kwam ik het theater binnen gerend om een kaartje te reserveren. Vanavond zal Roy namelijk de rol van Chris vertolken en Christian de rol van de regelaar.

 

De regelaar Christian Tanamal
Kim Na-Young Jeon
Chris Roy Kullick
Ellen Brigitte Heitzer
John Edwin Jonker
Thuy Kok-Hwa Lie

Roy heeft een hele aparte stem, waar ik in het begin heel erg aan moest wennen. Roy speelt de rol van Chris heel erg mooi. Hij is iets minder schreeuwerig als Ton en komt hierdoor veel zachtaardiger over. Bij elk woord dat hij zing geloof ik wat hij zingt. In combinatie met zijn spel en gezichtsuitdrukkingen heb ik enorm genoten van Roy.

Christian als de regelaar is ook leuk om te zien. Hij komt nog niet zo losjes over als Stanley, maar het is wel leuk dat hij zijn eigen grapjes en bewegingen heeft gecreëerd.

Hopelijk zal ik snel ‘mijn Chris’ gaan zien!

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

1 reactie op Miss Saigon | 7

  1. Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *