Miss Saigon | 14

Vandaag ga ik Na-Young weer zien. Naar mijn gevoel is dat echt al een eeuwigheid geleden…

De regelaar Christian Tanamal
Kim Na-Young Jeon
Chris Roy Kullick
Ellen Brigitte Heitzer
John Edwin Jonker
Thuy Kok-Hwa Lie

Ik ben erg blij Na-Young weer te zien. Zij geeft de rol van Kim weer een totaal andere invulling dat twee andere. Door haar blessure (waardoor ze een tijd afwezig was) heeft ze haar enkel ingetapet. Dit vond ik wel een beetje hinderlijk. Niet het feit dat de tape zichtbaar was, maar meer dat heel duidelijk te zien was dat Na-Young met veel stappen en sprongetjes inhield. Ook was er geen stoel neergezet in ‘Dreamland’ waarop ze zicht moest voorstellen. Dit deed ze vanaf de grond.

Roy is heel erg gegroeid in zijn rol. Vooral qua zang haalt hij nu de meeste noten makkelijker. Toch ben ik nog niet helemaal verkocht. Vooral in eerste gedeelte van ‘Waarom, God?’ vind ik zijn stem heel irritant.

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

1 reactie op Miss Saigon | 14

  1. 注册Binance schreef:

    Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *