Miss Saigon | 15

Vandaag ga ik speciaal naar Miss Saigon om weer iets nieuws te beleven: Vincent als regelaar.

De regelaar Vincent Pelupessy
Kim Na-Young Jeon
Chris Ton Sieben
Ellen Brigitte Heitzer
John Edwin Jonker
Thuy Kok-Hwa Lie

 

Wat een genot! Ik heb voor het eerst voor de volle 100% kunnen genieten van de rol regelaar. Van begin tot het einde heeft Vincent mij weten te raken en mee mee kunnen slepen door de verschillende scenes. Bij Stanley heb ik regelmatig het gevoelt dat alles over de top is en hierdoor niet gemeend overkomt. Vincent doet dit naar mijn idee veel beter. Vincent heeft een prachtige zangstem. Die hij in de rol van regelaar op vele diverse manieren heeft laten horen. Ook het spel van Vincent is geweldig. Zijn houding, gezichtsuitdrukkingen en intonaties zijn onwijs goed.

Hopelijk zie ik Vincent snel weer in deze rol.

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *