Miss Saigon | 17

Vandaag mag ik Roy weer een keer zien als Chris.

De regelaar Stanley Burleson
Kim Na-Young Jeon
Chris Roy Kullick
Ellen Brigitte Heitzer
John Edwin Jonker
Thuy Kok-Hwa Lie

Ik denk dat Roy nooit mijn favoriete Chris zal worden. Hij is absoluut niet slecht, maar op de één of andere manier weet hij mij niet te pakken. Dit komt, denk ik, deels door zijn stem. Roy heeft een apart, eigen, stemgeluid, wat mij eerder doet irriteren dan genieten.

Na twee shows met Vincent als regelaar moet ik toch weer wennen aan Stanley. Stanley is toch vele malen slechter te verstaan dan Vincent waardoor ik minder kan genieten, omdat ik aandachtiger moet luisteren.

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

2 reacties op Miss Saigon | 17

  1. Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

  2. Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *