Deze blog gaat over…

… niets! Of toch wel weer over van alles?!

Momenteel ben ik met van alles en nog wat bezig. Verschillende dingen spoken door mijn hoofd. Ik wil heel veel tegelijkertijd, maar van een heleboel zaken komt weinig terecht.

Ik wil heel veel, maar er gebeurt zo weinig. Maar wat kan ik ook doen als ik elke avond ik het theater zit. Maar besluit ik een keer een avond niet te gaan, doe ik ook niet hetgeen wat ik zou willen doen. Ik probeer dan te genieten van het bankhangen. Voor zover dat dan weer lukt. Na een uurtje hangen protesteert mijn rug en ben ik geneigd om via internet een nieuwe bank te bestellen. Eentje die er wel voor gemaakt is om te hangen. Terwijl ik mijn MacBook dan aanzet om via de diverse shops te kijken welke bank ik dan zou willen, bedenk ik mij dat ik ook nog moest surfen naar andere onderwerpen. In mijn hoofd zet ik deze onderwerpen netjes op een rijtje terwijl ik moet wachten tot de MacBook verbinding heeft met m’n Airport. Opeens bedenk ik mij dat deze al enkele maanden kuren vertoond en ik maar een moet gaan onderzoeken waar dit door komt. Met mijn MacBook onder mijn armen, loop ik twee trappen op naar de studie ruimte waar de iMac staat en de Airport op is aangesloten. Wanneer ik mijn MacBook op mijn bureau wil neerleggen kijk ik eens rustig mijn bureau rond: ‘Wat een rotzooi! Hier kan ik toch niet werken?’ Dus besluit ik eerst maar eens mijn bureau op te ruimen. Nadat ik alle magazines uit het plastic heb gehaald en gesorteerd heb gaat de pieper van de wasdroger om mij mede te delen dat de handdoeken droog zijn. Nadat ik deze, lekker warme, handdoeken heb opgevouwen, besluit ik mijzelf maar eens lekker op te gaan vouwen in bed. Hier kan ik dan nog een uurtje fijn liggen malen over alles wat ik deze avond heb gedaan en graag nog had willen doen

Dit bericht is geplaatst in Blog met de tags . Bookmark de permalink.

2 reacties op Deze blog gaat over…

  1. Rianne schreef:

    Je bent een schatje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *