Miss Saigon | 22

Vanavond ga ik voor eerst Vincent zien in de rol van Thuy.

De regelaar Stanley Burleson
Kim Na-Young Jeon
Chris Ton Sieben
Ellen Brigitte Heitzer
John Edwin Jonker
Thuy Vincent Klaiber

Vincent is qua uiterlijk veel jonger dan Kok-Hwa en Robin. Hierdoor moest ik wel even wennen. Zijn eerste scène, waar hij binnen komt op het feest van Kim en Chris, speelt hij met volle overtuiging. Hij is duidelijk te verstaan en het raakt mij.

In de  scène waar hij als commissaris Kim wil meenemen komt hij op bepaalde momenten weer niet geheel overtuigend over. En is naar mijn idee nog zoekende hoe hij deze scène moet invullen. Ondanks dat overtuigd hij mij wel.

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

1 reactie op Miss Saigon | 22

  1. Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *