Miss Saigon | 23

Vanavond eindelijk weer mijn Chris!

De regelaar Stanley Burleson
Kim Laiying Wang
Chris Martijn van Voskuijlen
Ellen Brigitte Heitzer
John Edwin Jonker
Thuy Kok-Hwa Lie

Wat een genot om naar Martijn te luisteren. Zijn stem is werkelijk heerlijk. Af en toe hoor ik een kartelrandje in zijn stem, maar dit maakt alles nog emotioneler. wat ik bij Martijn heel duidelijk heb is dat hij heel duidelijk zingt hoe hij zich voelt.

Vanavond is het voor mij ook de allerlaatste keer dat ik Brigitte zie in de rol van Ellen. Vanaf aankomende zondag zal Brigitte met zwangerschapsverlof gaan.

Brigitte, bedankt voor de 21 geweldige shows!

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *