Wicked | 22

Vanavond ga ik eindelijk weer een nieuwe understudy zien. En wat voor één: Ianthe als Glinda!!

Elphaba Renée van Wegberg
Glinda Ianthe Tavernier
Fiyero Jim Bakkum
De Tovenaar Bill van Dijk
Madam Akaber Sandra Wijnhout
Nessarose Christanne de Bruijn
Moq Niels Jacobs
Professor Dillamond Jochem Feste Roozemond
Ensemble Nuno Azevedo
Ensemble Ben Cox
Ensemble Merlijn Wolsink
Ensemble Jeroen Duijghuisen
Ensemble Vivian Gomez
Ensemble Leo Alexander Hewitt
Ensemble Bettina Holwerda
Ensemble Tommie Luyben
Ensemble Myrthe Maljers
Ensemble Manon Novak
Ensemble Vicky Riddoch
Ensemble John ter Riet
Ensemble Eva Scheffers
Ensemble Kris Siekerman
Ensemble Martijn Vogel
Ensemble Chiara Lucemann
Ensemble Corinne Ponton
Ensemble Kit Gresty

Op deze show heb ik al heel lang gewacht. Ik ben zo blij dat ik bij de allereerste show van Ianthe als Glinda ben. Afgelopen weer heeft Manon al een aantal keer moeten spelen, door afwezigheid van Chantal en Celine. Hierdoor hoopte ik stiekem al een beetje dat Ianthe vanavond de rol van Glinda zou spelen.

Wat heb ik genoten vanavond. Ik vond Ianthe echt een geweldige Glinda. haar verschijning is al bijzonder. Zij is namelijk een stuk kleiner dan de andere, waardoor ze echt als een poppetje op het toneel staat. De zang van Ianthe is echt prachtig. Ook het spel van Ianthe is heerlijk om naar te kijken. De humor van Glinda weet zij geheel op haar eigen manier te uiten. Op hele andere momenten komen de grapjes nu aan bij het publiek. Ook de gezichtsuitdrukking op bepaalde momenten zijn zo komisch.

Complimenten voor deze premiere!

Vandaag zag ik ook voor het eerst Sandra in de rol van Madam Akaber. Hier moest ik heel erg aan wennen. Vooral de verschijning is heel anders. Maar ook Sandra is in deze rol erg goed.

Op naar de volgende show met Ianthe als Glinda!!

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

1 reactie op Wicked | 22

  1. Thank you for your sharing. I am worried that I lack creative ideas. It is your article that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *