Droomvlucht | 2

Vanavond ga ik me toch nog een keer wagen aan de musical Droomvlucht. De vorige keer heb ik hier niet volledig van kunnen genieten, hopelijk vanavond iets meer.

Lila Isha Ferdinandus
Oma Doris Baten
Oberon Rein Kolpa
Titania Rosalie de Jong
Furius Jorge Verkroost
Krakeel Jamai Loman
Fladderedatsj Danny Houtkooper

 

Ik ga vanavond speciaal om Gino te zien als Brem. Nadat hij in Mary Poppins heeft laten zien dat hij heel veel talent heeft, ben ik erg benieuwd hoe hij de rol van Brem neerzet. De rol van Brem is helaas niet zo groot. Hierdoor, vind ik, dat het talent wat Gino heeft niet geheel uit de voeten komt. Hij heeft veel meer in zich dan dat hij met deze rol kan laten zien. Wat hij laat zien is natuurlijk onwijs goed. Hopelijk snel een andere grote rol voor hem (Billy of Michael…)

Vandaag zie ik ook voor de eerste keer Isha op het toneel. Ik vind haar echt heel goed. Haar spel is heel leuk om naar te kijken en haar zang heerlijk om naar te luisteren. Ook voor haar hoop ik dat er snel weer een nieuwe productie komt.

Verder boeit mij de show totaal niet. Het weet mij totaal niet te raken. Dus waarschijnlijk nu echt geen herhaling meer…

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *