Grand Hotel | Perspresentatie

Vandaag vond in het vijfsterrenhotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam de perspresentatie plaats van de nieuwe M-Lab productie Grand Hotel.

Tijdens de perspresentatie vertelt Ursel de Geer, de producent van de musical, iets over deze bijzondere show. Daarna is het tijd om de musicalsterren een voorproefje te laten geven wat er verwacht kan worden. Als snel wordt duidelijk dat het een allround musical is, waarbij de spelers om en door het publiek speelt.

In de musical maken we kennis met een baron (Jamai Loman), een boekhouder (Ad Knippels), een zakenman (Tony Neef) een prima ballerina (Trudi Klever), haar gezelschapsdame (Nelleke Zitman) en een kolonel (Boy Ooteman) die allemaal gedurende één weekend vlak voor de grote beurskrach in het Grand Hotel verblijven, op dat moment het meest elegante en luxueuze hotel van de wereld. Door de swingende en meeslepende muziek komt een tijd tot leven waarin de economie zich op het hoogste punt bevindt en iedereen proost op de liefde en het luxe leven. Terwijl het einde van het weekend nadert, blijkt niets wat het lijkt. Het ensemble bestaat uit de eindexamenkandidaten van het Fontys Conservatorium Tilburg, afdeling muziektheater.

Uit de perspresentatie blijkt dat dit wederom een bijzondere show wordt van het M-Lab. Gaat dat zien!!

Wegens de succesvolle kaartverkoop heeft producent M-Lab drie extra voorstellingen aan het speelschema toegevoegd. Grand Hotel is te zien op 24, 25 en 26 april in Theater M-Lab en van 28 april t/m 6 mei in hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam. Ursul de Geer neemt de regie voor zijn rekening en de vertaling en bewerking is van Koen van Dijk. De choreografie is in handen van Daan Wijnands, Menno Theunissen verzorgt de muzikale leiding. De kostuums worden ontworpen door Davey van Lienden en Wim Fortuin van de Akademie Vogue onder leiding van Lenn Aarntzen. Grand Hotelis onderscheiden met vijf Tony Awards en vijf Drama Desk Awards.

Grand Hotel wordt mede mogelijk gemaakt door Joop van den Ende Theaterproducties en Sofitel Legend The Grand Amsterdam.

Het origineel staat op PuurTheater.nl.

Dit bericht is geplaatst in PuurTheater met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *