Next To Normal

Vanavond ga ik voor de allereerste keer naar Next to Normal. Na vele adviezen heb ik mijn zakdoekjes al bij de hand!

Diana Simone Kleinsma
Gabe Freek Bartels
Dan Wim van den Driessche
Dr. Madden René van Kooten
Natalie Michelle van de Ven
Henry Jonathan Demoor

 

Next To Normal vertelt het verhaal van een niet normaal gezin. Moeder Diana zit aan de medicijnen en diverse therapieën omdat ze in het verleden wat heeft meegemaakt, maar nog niet geheel verwerkt heeft. Dan steunt haar door dik en dun en sleept Diana door de moeilijke periodes van de ene psycholoog naar de ander (Dr. Madden). Dochter Natalie doet haar best om er voor haar moeder te zijn, maar is door de hele situatie ook op zoek naar haar zelf. Daarnaast wordt ze ook nog verliefd op Henry. Gabe begrijpt zijn moeder erg goed en is er altijs voor haar.

Simone mag ook na deze show weer zeggen dat ze de musicalkoningin van Nederland is. Wat een prachtige vrouw en wat een talent. Het is alleen maar genieten.

Freek heeft in deze show wederom laten zien dat hij niet is uitgegroeid en een geweldige musicalster is. Zowel spel als zang zijn heerlijk om naar de kijken en te luisteren.

Wim vond ik een beetje tegenvallen. Zijn articulatie was slecht waardoor een hoop tekst tijdens de liedjes niet te verstaan waren. Qua spel heeft hij mij ook niet weten te overtuigen.

Daarentegen heeft Michelle dat wel: wat een talent zit er in dat jonge grietje. Daar gaan we de komende jaren nog heel erg veel van horen.

Renée speelt in deze productie niet zo’n hele grote rol. Hierdoor valt hij veel minder op in de show.

De verrassing van de avond was Jonathan. Van Jonathan had ik voorheen nog niet gehoord, maar hij gaat er wel komen.

Het decor was eenvoudig, maar met zo’n prachtig verhaal is niet meer nodig! Ik heb genoten van deze show en hopelijk zal ik deze nog een keer zien.

Ps. De zakdoekjes waren minder nodig dan ik bij voorbaat dacht.

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *