Miss Saigon | 34

Omdat ik er geen genoeg van kan krijgen…

De regelaar Stanley Burleson
Kim Na-Young Jeon
Chris Ton Sieben
Ellen Maike Boerdam
John Marlon David Henry
Thuy Kok-Hwa Lie

 

Wat blijft het toch een heerlijke show! En serieus, ik kan er echt geen genoeg van krijgen.

Marlon speelde vanavond de rol van John. In vergelijking met de vorige keer is Marlon gegroeid. Hij komt veel zelfverzekerder over. Toch blijven zijn handgebaren mij irriteren. Ik weet niet of Edwin dit ook doet, maar bij hem valt het in ieder geval niet op. Marlon maakt in iedere zin driemaal een wijzende beweging. Qua stem is Marlon heel erg goed. Bij Bui Doi laat hij horen dat hij echt kan zingen.

Na vanavond realiseer ik mij dat Ton echt al heel snel gaat stoppen. Dat geeft mij weer een reden om de komende tijd wat vaker te gaan…

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *