Miss Saigon | 40

Vanavond gaat Jamai voor de eerste keer op als Chris. Hier moet ik natuurlijk bij zijn! Tevens alweer een mooi jubileam…

De regelaar Stanley Burleson
Kim Na-Young Jeon
Chris Jamai Loman
Ellen Maike Boerdam
John Edwin Jonker
Thuy Vincent Klaiber

 

Oh, my god. Ik ben sprakeloos. De strot van Jamai…

Jamai speelt de rol van Chris heel erg fijn. Geheel met eigen interpretatie en eigen bewegingen. Vocaal is Jamai een prachtige Chris. Qua uiterlijk vreesde ik nog een beetje. Vooral het plaatje samen met Maike zag ik nog niet helemaal voor mij. Maar doordat zij beide zo fantastisch spelen is het plaatje compleet en heb ik mij totaal niet gestoord. Vooral de scène in de hotelkamer was fantastisch. Snel maar weer kijken naar Jamai…

De rol van Thuy werd vanavond vertolkt door Vincent. Vincent speelt een hele mooie Thuy. De rol komt nu echt bij mij aan, doordat ik vind dat Vincent er meer passie in legt. Zijn stem is prachtig om naar te luisteren en hij zingt heel erg duidelijk.

Op naar zondag voor een hele dag in Vietnam!

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *