Miss Saigon | 42

Na de show met Jamai als Chris, nu een show met Ton als Chris. Tevens een andere Kim. Voor de allereerste keer mag ik Stephan zien in de rol van John.

De regelaar Stanley Burleson
Kim Li-Tong Hsu
Chris Ton Sieben
Ellen Maike Boerdam
John Stephan Mooijman
Thuy Kok-Hwa Lie

Het is zo mooi om te zien dat Jami en Ton beide een totaal ander Chris zijn en een geheel eigen interpretatie hebben op bepaalde momenten. Dit is mooi te zien aan de lichaamshoudingen en te horen aan de intonaties.

Wat een prachtige John is Stephan. Zijn vertolking van de rol is weer totaal anders dan de andere John’s. Deze vertolking vind ik heel mooi en bijzonder. Aan Stephan is duidelijk te merken dat hij bewust met z’n tekst omgaat. Dit is te horen aan de nuances in de teksten. Ook qua stem vind ik Stephan erg goed. Hij heeft een hele mooie krachtige stem.

Nu moet ik alleen Li-Tong nog zien in de rol van Ellen, hopelijk krijg ik dat nog te zien…

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

4 reacties op Miss Saigon | 42

  1. Marcel schreef:

    Leuk hoor om al die leuke ervaringen te lezen bij Miss Saigon, heb zelf nog niet Jamai gehad als Chris in die 35 keer dat ik ben geweest, maar dat gaat vast nog gebeuren! En misschien spreken we elkaar een keer bij een of andere voorstelling! Gr. Marcel

  2. Debbie van de Kuil schreef:

    mooi verslag over hoe jamai de rol van chris neerzet en hoe de andere het ook doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *