Miss Saigon | 43

Vanavond is de officiële perpremière van Jamai in de rol van Chris. Hier wil ik natuurlijk graag bij aanweizg zijn. Tevens mag ik na de show voor PuurTheater.nl foto’s nemen.

De regelaar Stanley Burleson
Kim Na-Young Jeon
Chris Jamai Loman
Ellen Maike Boerdam
John Edwin Jonker
Thuy Kok-Hwa Lie

 

Wat een prachtige show heb ik vanavond gezien. Omdat de zaal voor een deel gevuld was met pers, was duidelijk te zien dat de cast extra hun best deden. Kleine handelingen werden nu iets overdreven getoond en de zang was net iets meer verstaanbaar.

Jamai heeft het Nederlandse publiek laten zien en horen dat hij echt van alle markten thuis en hij toch eigenlijk wel iedere rol aankan. Zijn versie van Chris is heerlijk en absoluut geen straf om daar de laatste weken naar te moeten kijken en luisteren.

De fotoreportage volgt.

Tags: