Miss Saigon | 45

Omdat ik het niet laten kon…

De regelaar Christian Tanamal
Kim Na-Young Jeon
Chris Ton Sieben
Ellen Maike Boerdam
John Edwin Jonker
Thuy Kok-Hwa Lie

 

De show viel mij vandaag een beetje tegen. Toch blijkt dat de regelaar een groot deel van de voorstelling kleurt. Ik ben er vandaag achter gekomen dat Christian niet de regelaar is die ik verwacht. Het is moeilijk uit te leggen maar ik wordt totaal niet geraakt door deze regelaar. Dit neemt niet weg dat hij niet goed is. Op bepaalde momenten is doet hij wel wat hij moet doen, maar de interpretatie op bepaalde punten is niet zoals ik het zie. dan is het lastig om me te verplaatsen in zijn spel.

Maar snel naar de volgende show, welke helaas wel pas woensdag is.

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *