Ik houd niet van de laatste

…maar toch komt aan alles een keer een einde. Ook aan de mooie show van Miss Saigon. De laatste voorstelling zal gespeeld worden op 8 juli. Helaas kan ik hier niet bij aanwezig zijn, omdat ik al kaartjes had voor Madonna. Deze eenmalige mogelijkheid wilde ik niet laten schieten. Dit houdt wel in dat ik niet bij het afscheid kan zijn van Miss Saigon. Ik zal mijn eigen afscheid moeten vier tijdens de matinee op 8 juli. Ach, ik zal het vast overleven…

Naast de allerlaatste show van Miss Saigon is er nog een afscheid. Deze heeft afgelopen zaterdag plaatsgevonden. Ton, die de rol van Chris vertolkt, stopt eerder met de productie. Toch raakte het afscheid mij meer dan ik bij voorbaat dacht. Ik heb toch vele tranen over m’n wangen voelen glijden tijdens de laatste scène. En dat kwam niet door het verhaal…

 

De fotoreportage is te bekijken elders op de site.

 

 

 

Tags: , ,