Ik houd niet van de laatste

…maar toch komt aan alles een keer een einde. Ook aan de mooie show van Miss Saigon. De laatste voorstelling zal gespeeld worden op 8 juli. Helaas kan ik hier niet bij aanwezig zijn, omdat ik al kaartjes had voor Madonna. Deze eenmalige mogelijkheid wilde ik niet laten schieten. Dit houdt wel in dat ik niet bij het afscheid kan zijn van Miss Saigon. Ik zal mijn eigen afscheid moeten vier tijdens de matinee op 8 juli. Ach, ik zal het vast overleven…

Naast de allerlaatste show van Miss Saigon is er nog een afscheid. Deze heeft afgelopen zaterdag plaatsgevonden. Ton, die de rol van Chris vertolkt, stopt eerder met de productie. Toch raakte het afscheid mij meer dan ik bij voorbaat dacht. Ik heb toch vele tranen over m’n wangen voelen glijden tijdens de laatste scène. En dat kwam niet door het verhaal…

 

De fotoreportage is te bekijken elders op de site.

 

 

 

Dit bericht is geplaatst in Blog met de tags , , . Bookmark de permalink.

4 reacties op Ik houd niet van de laatste

  1. Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me.

  2. Pingback: Miss Saigon | Laatste show van Ton | marshabrink.nl

  3. Debbie van de Kuil schreef:

    Heel mooi verwoord, ik had op het eind ook tranen over mijn wangen heen lopen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *