Hobby opnieuw ontdekt?

Hoe leuk is het om via een verjaardagsfeestje weer de kriebels te krijgen naar een zeer oude hobby? Een vriendin vierde haar verjaardag op de tennisbaan waarbij we van haar vriend tennisles kregen.

Tijdens mijn basisschoolperiode heb ik enkele jaren tennisles gevolgd, maar in combinatie met mijn handballen is dit toen gestopt. Enkele jaren geleden heb ik samen met mijn vriend nog wel eens een blauwe maandag een baan gehuurd om samen vrij te tennissen. Maar toen ik eenmaal een eigen racket had zijn wij ook hier mee gestopt.

De eerste paar ballen tijdens de les kwamen niet geheel over het net zoals ik dat zelf wilde en ook niet op de plek waar ik de bal ik gedachte had. Maar na een lange en zeer leuke training ging het steeds iets beter en kreeg ik het oude gevoel weer terug. Tijdens het toernootje had ik mijn winnaarsmentaliteit weer helemaal op het niveau wat mij zeer bekend voor kwam en sloeg ik de ballen lekker over het net.

Het smaakt naar meer, maar of dat er op korte termijn van gaat komen is de vraag.

 

[picasaView userid=”102797566867975912757″ album=”Tennis10Juni2012″ authkey=”Gv1sRgCKq7pcSWkZuHngE” imagesPerPage=”3″ cropThumbnails=”yes” instantView=”yes”]

Dit bericht is geplaatst in Blog met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *