Miss Saigon | 50

Vanmiddag besloten om toch liever de avond in Saigon door te brengen dan voor de televisie voetbal kijkend. Stephan zal namelijk de rol van John vertolken. Als verrassing krijg ik ook nog eens Vincent als Regelaar erbij. Mooier kan mijn jubileumfeestje niet worden!

De regelaar Vincent Pelupessy
Kim Na-Young Jeon
Chris Jamai Loman
Ellen Maike Boerdam
John Stephan Mooijman
Thuy Kok-Hwa Lie

 

Wat heb ik onwijs genoten vanavond. Bijzonder is dat ik heel blij wordt van de understudy’s. Zowel Staphan als VIncent spelen hun rollen op een geheel andere manier dan de first cast, maar neemt niet weg dat zij ook geweldig zijn.

Hopelijk zie ik hen beide nog een keer voordat de show stopt.

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

1 reactie op Miss Saigon | 50

  1. binance schreef:

    Your article helped me a lot, is there any more related content? Thanks!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *