Miss Saigon | 51

Vanavond speelt Stephan voor de laatste keer de rol van John. Uiteraard wil ik hier bij aanwezig zijn.

De regelaar Vincent Pelupessy
Kim Laiying Wang
Chris Jamai Loman
Ellen Maike Boerdam
John Stephan Mooijman
Thuy Kok-Hwa Lie

 

Wederom weer genoten van de versie van Stephan. Mooi om te zien dat hij een geheel andere versie van John is dan de overige mannen. Hij straalde in positieve zin uit dat dit zijn laatste show was door net een beetje extra te geven.

Ook zie ik eindelijk Laiying weer een keer in de rol van Kim. Voor mijn gevoel is dat echt al weken geleden. Ik vind Laiying een prachtige, zachtaardige Kim. Bij Laiying speelt haar hele lichaam de rol en dat is prachtig.

Ook mag ik als verrassing weer genieten van Vincent in de rol van Regelaar. Dit is gewoon op en topĀ  kwaliteit. Hij straalt de rol uit zoals ik hem graag zie.

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *