Miss Saigon | 52

Vandaag gaat het aftellen beginnen: nog maar vijf shows genieten van Miss Saigon. Vandaag beginnen we, volgens het castbord, met de gehele eerste cast.

De regelaar Vincent Pelupessy
Kim Na-Young Jeon
Chris Jamai Loman
Ellen Maike Boerdam
John Edwin Jonker
Thuy Kok-Hwa Lie

 

Toen de show begon kwam Vincent ineens oplopen als Regelaar. Kijk , van zulke verrassingen houd ik. Waarschijnlijk is dit de laatste keer dat ik Vincent zie in deze rol. Extra van genieten dus. Genoten heb. Wat een mooie Regelaar zet hij neer. Ik vind dat Vincent z’n rol bewust speelt. Bij elke zin die hij zingt geloof ik hem. Hopelijk komt hij volgend seizoen weer met een mooie rol op de planken. Mijn ervaring met hem smaakt naar meer.

Nu nog maar vier.

 

Dit bericht is geplaatst in Blogs met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *