Miss Saigon | 53

Omdat de laatste week eraan zit te komen, zoveel mogelijk genieten van deze prachtige show.

 

De regelaar Stanley Burleson
Kim Na-Young Jeon
Chris Jamai Loman
Ellen Maike Boerdam
John Marcel Visscher
Thuy Kok-Hwa Lie

 

Vanavond waarschijnlijk de allerlaatste keer Marcel in de rol van John.  Ondanks dat Marcel een mooie zangstem heeft, ben ik niet zo weg van zijn toneelspel. Vooral tijdens Bui Doi heeft hij mij teleurgesteld. Het hele liedje staat hij met een grijns op z’n mond. Dat vind ik totaal niet bij het liedje passen.

Jamai daarentegen heeft mij weer totaal laten genietne van de show. Wat zet hij een mooie versie van Chris neer. Vooral zijn gezichtsuitdrukkingen en lichaamshoudingen maken hem voor mij een zeer mooie Chris.

Aankomende zaterdagmiddag speelt Martijn zijn laatste keer Chris. Dit is een uitkoop waardoor ik hier helaas niet bij kan zijn. Ik heb helaas maar veels te weinig van ‘mijn’  Chris kunnen genieten.

Tags: