Miss Saigon | 54

Voor mij gaat vanavond de laatste week van start: nog maar drie keer genieten van Miss Saigon.

 

De regelaar Stanley Burleson
Kim Na-Young Jeon
Chris Jamai Loman
Ellen Maike Boerdam
John Edwin Jonker
Thuy Kok-Hwa Lie

 

Vanavond mocht ik eindelijk na tijden weer eens de show bewonderen vanaf rij 0. Vanaf deze rij zij je toch weel veel meer. Vooral het ensemble is nu veel duidelijk zichtbaar en te horen. Zo zag ik dat Sander Marcia een klap gaf tijdens de scene ‘het leven is een droom’ omdat er een vlieg op haar arm zat, Maike geen slippers aanhad toen ze naar de boot liep en Stanley op de afgestrokken nagel van Kim onder zijn voet kreeg.

De mooiste scène vandaag was degene in de hotelkamer. De solo van Maike en de confrontatie tussen Chris en Ellen was onwijs mooi. Bijzonder om te zien is dat Jamai zo ontiegelijk aan het groeien is in z’n rol en ook echt veranderingen durft door te voeren. Hierdoor is het nu weer elke keer een verrassing hoe Jamai de rol van Chris neerzet.

Tags: