De zomer voorbij

Deze ochtend staan we weer vroeg op om te vertrekken naar onze volgende bestemming. We vervolgen onze roadtrip door naar Genève in Zwitserland. We starten onze dag met een spelletje verstoppertje. De auto hadden we namelijk in een garage gezet, maar we hadden niet precies onthouden op welke etage deze stond. Na de etages 2, 3, -1 en -2 kwamen wij via de ingang op etage 1 terecht. Hier zagen wij onze auto staan. Best een vreemde gewaarwording als een tijdje je auto niet kan vinden.

Ons ontbijt nuttigen we bij de eerste de beste tankstation wat we tegenkomen. Hierna hebben we een lange rit voor de boeg. We komen een aantal keren in files terecht en we zien de temperatuur flink dalen. Dit zijn niet de momenten waar ik erg blij ga worden.

Eenmaal bij ons hotel aangekomen is het ook nog eens gaan waaien en een beetje regen valt naar beneden. Hadden we nu toch maar richting Rome gereden…

Na het inchecken besluiten we toch het weer te trotseren en een wandeling te maken in de stad. Door dit grauwe weer is de uitstraling meteen een stuk minder. Na een redelijke wandeling besluiten we lekker te gaan eten.

Na het eten weer terug naar het hotel waar ik een lekker warm bad neem.

Hopelijk zit het weer morgen wat meer mee, want wij willen namelijk gaan fietsen rond het meer van Genève.

Dit bericht is geplaatst in 2012 | Roadtrip met de tags . Bookmark de permalink.

1 reactie op De zomer voorbij

  1. Rejestracja schreef:

    Your point of view caught my eye and was very interesting. Thanks. I have a question for you.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *