Is er ook een lift?

De Roadtrip zet zich vandaag voort naar Luxemburg. Na het ontbijt stappen we de auto in rijden ruim 5 uur. Wanneer we bij ons hotel aankomen zien we in de verte een gigantische drukte op straat. Bij het inchecken even nagevraagd, maar ze vieren hier dus dat het de eerste maandag van september is. Moeten wij ook maar in gaan voeren!

Nadat we de koffers naar de kamer hebben gebracht en de auto naar de parkeergarage is het tijd om de stad te verkennen. We besluiten om de Wenzel Route te lopen. Wat het precies inhoudt weten we niet, maar het wordt op diverse sites aanbevolen.

Het blijkt een mooie route te zijn over wat muren en dergelijke. Halverwege de route denken we te weten waar Wenzel voor staat: vernoemt naar de muur. Onderweg proberen we wat mooie foto’s te maken.

Na de wandeling blijkt dat we van boven heel ver een dal zijn ingelopen. Na de flinke fietstocht van gisteren voelen we toch wel dat onze benen erg zwaar zijn. Blijkt dat ze gewoon een lift hebben om weer naar boven te komen. Relax!

We hebben ondertussen wel honger gekregen dus besluiten we een burger te halen bij de Mac. Ja alweer! Hebben we gewoon even zin in.

Na een wandeling terug naar het hotel om ons wat warmer aan te kleden keren we weer terug naar het centrum voor het diner. Het diner sluiten we uiteraard weer af met een lekker ijsje.

We zijn gesloopt van weer een dag slenteren en besluiten de avond lekker in de hotelkamer door te brengen.

Dit bericht is geplaatst in 2012 | Roadtrip met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *