Londen, here I come!!

Toen ik in februari samen met Edwin in Londen was geweest wist ik meteen dat ik terug zou gaan. Londen is een prachtige stad, maar het mooist vind ik de musicals. In een beperkte omgeving kan je kiezen uit tientallen shows. Aangezien Edwin niet zo fanatiek bezoeker is van musicals als dat ik ben, hebben wij de vorige keer ‘slechts’ twee shows bekeken.

Eind september ga ik terug! In mijn eentje, om ze veel mogelijk shows te zien. Ik ben er drie nachten, waardoor ik de gelegenheid heb om vijf shows te zien. Ik heb net mijn vliegtickets en hotel geregeld. Meteen daar achteraan kaartjes voor Les Misérables en Ghost.

Het boeken van Les Mis ging niet helemaal goed. Bij het uitzoeken van mooie plekken moest ik switchen tussen verschillende data. Eindelijk had ik een mooie plek gevonden. Nadat ik alles had geboekt en betaald bleek het een kaartje voor vanavond te zijn. Tja, dat ga ik helaas niet redden. Meteen maar gebeld naar het theater en gelukkig konden zij de ticket omboeken naar de juiste datum.

Naast Les Mis en Ghost staan Blood Brother, Mathilda en The Lion King op mijn verlanglijstje. Deze probeer ik daar te regelen.

Buiten mijn bezoekjes aan de musicals ga ik proberen om wat mooie foto’s te maken. Deze zullen jullie op mijn site zijn. Uiteraard zal ik jullie weer op de hoogte houden middels mijn verhalen.

Ik heb er nu al zin in. Londen, here I come!!

Dit bericht is geplaatst in 2012 | Londen | 2 met de tags , , . Bookmark de permalink.

1 reactie op Londen, here I come!!

  1. binance推薦 schreef:

    I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *