Morgen mag ik

De laatste dingetjes zijn inmiddels geregeld. Naast het pakken van mijn trolley, ben ik klaar voor vertrek. Om 11.00u morgenochtend vlieg ik naar Londen. Kaartjes voor een aantal musicals heb ik in de pocket: The Lion King, Les Miserabl├Ęs en Ghost. Als ik daar ben hoop ik nog kaartjes te kunnen regelen voor Mathilda en Blood Brothers.

Net via internet ook maar alvast mijn treinkaartje gescoord van het vliegveld naar Londen. Scheen geld te schelen en dan hoef ik daar niet in een rij te staan bij een automaat.

Verder heb ik niet veel nodig. Uiteraard gaat de fotocamera wel mee, want ik wil natuurlijk wel proberen om weer mooie foto’s te maken. Het is wel een beetje behelpen, aangezien Edwin de nieuwe camera en onze goede lens heeft meegenomen. Maar met een wat ouder, overigens goedwerkende, camera en drie andere lenzen hoop ik te kunnen schieten wat ik wil.

De weersvoorspellingen zijn niet geheel optimaal, want er wordt wel wat regen verwacht. Hopelijk blijft het bij een enkele lichte regenbui in de namiddag en avond, zodat ik er niet veel last van heb.

Ik hoop jullie vanuit Londen op de hoogte te kunnen houden van mijn ‘avonturen’. Reacties zou ik leuk vinden, aangezien ik daar maar in mijn eentje zit :)

Wordt (hopelijk) vervolgd….

Dit bericht is geplaatst in 2012 | Londen | 2 met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *