Tentamen in de pocket!!

In november 2012 heb ik de keuze gemaakt om weer de collegebanken in te gaan. Dit moest toen om mijzelf goed voor te bereiden op het mondeling tentamen dat ik moest afleggen om mijn master af te ronden. Inmiddels zijn we al enkele college’s en studie-uren verder. Ondertussen kan ik melden dat ik het laatste theoretische vak van de master met een voldoende heb afgesloten.

Nu is het de taak om voor juli 2013 mijn scriptie met een voldoende af te ronden, zodat ik mijn mastertitel op mijn visitekaartje kan vermelden. Dus mocht er iemand heel veel verstand hebben van SPSS en mij willen helpen bij het afronden van mijn scriptie hoor ik het graag…

Ik duik in ieder geval weer met frisse moed de Engelstalig wetenschappelijke artikelen in!!

 

Dit bericht is geplaatst in Blog met de tags , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Tentamen in de pocket!!

  1. Martha van de Camp schreef:

    Gefeliciteerd en succes met het afronden van je scriptie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *