Wederom een tripje door Florida

Aangezien papa en mama dit jaar alweer 35 jaar getrouwd zijn is het natuurlijk weer tijd om met het gezin, inclusief aanhang, op pad te gaan. Bij het 25-jarige huwelijk hebben wij een rondreis gemaakt door Florida. Dit was ons zo goed bevallen dat het idee om een week op het strand van Curacao te liggen al snel van de lijst verdween. Waarom niet gewoon weer Florida? Het is immers alweer 10 jaar geleden. Een aantal van ons zal zich niet zo veel meer kunnen herinneren en de uitbreiding is nog nooit in Florida geweest.

Deze keer gaan we voor ruim twee weken een rondreis maken langs de westkust van Florida waarvan de laatste week geheel in het teken zal staan van de pretparken in Orlando. De voorbereidingen zijn al in volle gang. De vliegtickets zijn inmiddels aangeschaft, enkele hotels geboekt en een auto gehuurd (tenminste, dat dachten we…). De autoverhuurmaatschappij waar wij onze auto hebben gehuurd is nadat wij onze betaling hadden verricht failliet verklaard. Hierdoor zijn wij een hoop euro’s lichter en hebben nog steeds geen auto. Dit moeten wij nog wederom gaan regelen, maar dat mag de pret niet drukken.

Nu wachten tot het 20 mei is!!

Florida 2013 weergeven op een grotere kaart

Dit bericht is geplaatst in 2013 | Amerika met de tags . Bookmark de permalink.

1 reactie op Wederom een tripje door Florida

  1. I don’t think the title of your article matches the content lol. Just kidding, mainly because I had some doubts after reading the article.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *