Weer terug!

Heel graag had ik jullie de afgelopen week op de hoogte gehouden van de avonturen op de piste. Helaas was het naar mijn idee niet spannend genoeg om elke dag een verhaal online te zetten. Ook de fotocamera heb ik niet gebruikt tijdens de vakantie.

We hebben met z’n alle een heerlijke week achter de rug. Veel van het gebied gezien door meerdere malen een tour te maken. Het boarden gaat steeds beter en ik kom steeds sneller de piste af. Het blijft een toffe bezigheid.

Dit jaar weer een nieuw record gevestigd met het aantal minuten in de apres ski. Blijft toch niet helemaal mijn ding…

Elke avond lekker gegeten in het hotel, gevolgd door goede gesprekken, een spelletje of een vroege afhaking.

Vrijdagochtend moest ik helaas alweer naar huis. Gelukkig heb ik hierdoor meer tijd om mij voor te bereiden op de volgende trip: morgen vlieg ik namelijk voor mijn werk naar Houston. Lekker een weekje in 28 graden.

Dit bericht is geplaatst in 2013 | Oostenrijk met de tags , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *