Weekendje Londen

Al enige tijd liep ik met de gedachten om weer naar Londen te gaan. Deze keer speciaal om Celinde Schoenmaker te zien in de musical Les Misérables.

Afgelopen 3 februari waren Edwin en ik alweer 12 jaar samen. Als kadootje heb ik van hem een weekendje Londen gekregen. Hoe lief?! Snel alles geregeld. Donderdag 18 april vliegen we naar Londen en vrijdag 19 april zit ik op de eerste rij om Celinde in de rol van Fantine te zien.

Wat we de rest van het weekend gaan doen moeten we nog uitzoeken, maar we zullen ons vast niet vervelen. Uiteraard gaat de fotocamera ook weer mee, dus hopelijk weer nieuwe plekjes ontdekken die ik vast kan leggen.

Ik kan niet wachten tot ik naar Schiphol kan rijden.

Dit bericht is geplaatst in 2013 | Londen met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *