Ik wil een krokodil als huisdier…

Deze ochtend eindelijk wakker worden door de wekker. En deze stond niet eens zo heel vroeg: 6.45u. Na het ontbijt gaan we meteen weer op pad. We hebben namelijk een lange rit voor de boeg. Op het programma staat The Everglades.

Onderweg uiteraard nog wel een paar keer rusten: koffie en een lunch.

Bij The Everglades aangekomen maken we een toch op een propellerboot. Naast het prachtige uitzicht is het ook nog een verkoelend. Het is vandaag namelijk best warm. Tijdens de tocht is het doel om alligators te vinden (niet te verwarren met krokodillen). Al snel komen we de eerste tegen en daarna volgen er nog meer.

Na de boottocht krijgen we een alligatorshow te zien. Verschrikkelijk om te zien hoe die beesten behandeld worden. Als afsluiter mag Celeste nog wel met Snappie op de foto.

Na het bezoek aan het Safaripark gaan we opeeg naar ons volgende hotel, in Naples. Na een lange, eentonige weg komen we rond 18.00u aan in ons hotel. Tijd om een duik te nemen in het zwembad.

In de avond duiken we wederom een shoppingmall in, waarna we gaan dineren bij The Cheesecake Factory. Dit alles om met een stuk cheesecake af te sluiten. Helaas zitten we na een voor- en hoofdgerecht zo vol, dat er op geen enkele manier een hap cheesecake bij gaat. Dus we hebben een excuus om weer een keer The Cheesecake Factory te bezoeken.

We sluiten de dag af met een drankje in het hotel.

Dit bericht is geplaatst in 2013 | Amerika met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *