Spetter pieter pater

We hebben besloten vandaag iets rustiger te doen. We gaan naar het waterpark Blizzard Beach.

Voordat we mogen rusten gaan we eerst nog even naar Epcot. We moeten hier nog twee attracties doen die we de vorige keer gemist hebben: Test Track en Soarin’. De eerste hebben we 10 jaar geleden meerdere malen achter elkaar gedaan. Ze hebben de attractie nu een beetje aangepast. Je moet nu eerst je eigen auto ontwerpen. Edwin en ik hadden een hele foute auto, maar we hebben hier wel meer punten mee gescoord tijdens de ’test’ dan Celeste en Leonard.

Soarin’ brengt ons even terug in Californië. Genieten!

We drinken snel nog een drankje en gaan dan richting het waterpark.

Blizzard Beach is park van Disney. Dat is aan alles te zien. Echt geweldig hoe je van een zwembad iets moois kan maken. De glijbanen zijn stuk voor stuk toffe attracties.

’s Avonds staat een shopping mall op het programma met als afsluiting een diner bij The Cheesecake Factory. Helaas, wanneer wij na het shoppen bij het restaurant aankomen blijken er meer mensen er te willen eten. De wachttijd bedraagt 80 minuten. We besluiten om cheesecake mee te nemen en te gaan eten bij Applebee’s.

Bij de koffie in onze villa nuttigen wij (een deel) van de cheesecakes.

Dit bericht is geplaatst in 2013 | Amerika met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *