Flashdance | Perspreview

Voor PuurTheater.nl mocht ik een fotoreportage maken van de perspreview van Flashdance.

In de stadsschouwburg van Almere vond vanmiddag de perspreview plaats van de musical Flashdance. Flashdance is de nieuwste dansmusical van Albert Verlinde Entertainment.

Tijdens de musical Sing a Long hebben wij al mogen genieten van enkele mooie nummers die in de musical zitten. Vandaag werden wij getrakteerd op twee bijzondere scenes, waarin ook een stukje spel te zien was. De drie hoofdrolspelers, Anouk Maas, Jim Bakkum en Carry Tefsen, beloofden ons middels de preview dat Flashdance een bijzondere musical gaat worden.

Ook hebben we een stukje van de danceact mogen bekijken. De cast bevat een aantal deelnemers van het televisieprogramma ‘So you think you can dance’. Dus ook qua dans mogen we een hoop verwachten.

Tijdens de perspresentatie is bekend gemaakt dat de musical samen gaat werken met Dance 4 Life. Tijdens de perspreview maakte Albert Verlinde bekend dat Anouk Maas gedurende de tour gastambassadrice is van Dance 4 Life.

De cast is momenteel druk bezig met de laatste punten, zodat zaterdag de generale repetitie gespeeld kan worden. Tot aan de première op zondag 29 september heeft de musical nog enkele try-outs om de show nog perfectioneren.

 

[picasaView userid=”102797566867975912757″ album=”FlashdancePerspreview02″ authkey=”Gv1sRgCKq7pcSWkZuHngE” imagesPerPage=”9″ cropThumbnails=”yes” instantView=”yes”]

Dit bericht is geplaatst in Fotografie met de tags , , . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *