Op naar het luchtruim

Vanaf morgen ga ik in drie weken tijd flink wat uurtjes rondbrengen in het luchtruim. Volgende week zaterdag mogen we namelijk weer met vakantie. Dit keer maken we een rondje in Zuid-oost Azië: Singapore – Bali – Kuala Lumpur. Dit zijn al vier vluchten. Jullie zullen wel denken: nou dat is niet heel veel. Klopt! Maar morgen vlieg ik voor mijn werk naar Houston. Inderdaad de hele andere kant van de wereldbol. Donderdag heb ik een afspraak in Tulsa, waardoor ik op één dag even op en neer vlieg. Vrijdag vlieg ik vanuit Houston weer naar Amsterdam, waardoor ik zaterdagochtend om7.30u land op Schiphol. Diezelfde dag moet ik om 18u weer op Schiphol omdat dan onze vakantie mag beginnen. Kortom, in drie weken acht vluchten.

Vandaag dus zorgen dat mijn koffer gepakt is voor de komende week en alles klaarligt voor de grote wisseltruck voor volgende week zaterdag. Ik houd van reizen!!

 

Dit bericht is geplaatst in 2013 | Bali met de tags , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Op naar het luchtruim

  1. Marianne schreef:

    Enjoy your trip around the world!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *