Ik lig gebroken in m’n bed

Zonder flinke vertraging zijn we vanaf Schiphol vertrokken naar Singapore.

Na een vliegtuigmaaltijd heb ik geprobeerd mijn vorige jetlag weg te slapen. Ik vrees dat ik al verwend ben (lees: Economy class ligt echt minder fijn dan Business class). Tijdens de vlucht heb ik verschillende manieren gevonden om een paar minuten tot rust te komen. Op een gegeven moment ben ik op de vloer voor ons gaan liggen. Eigenlijk was dot wel erg fijn. Totdat een stewardess na een tijd mij wakker maakte om te zeggen dat dat niet mocht. Lekker vlot…

Eenmaal geland op Singapore moesten we een tijdje wachten voor de paspoortcontrole, maar dat zorgde ervoor dat de koffers er als stonden toen we bij de bagageband aankwamen.

Met de taxi zijn we naar ons hotel gegaan. Koffers neergezet en nog rven de stad in. We gaan naar Orchard Road, ren lange winkelstraat. Beetje shoppen en eten.

Helaas blijkt al snel dat mijn lichaam meer last heeft van de jetlag dan ik hoopte. We gaan weer terug naar het hotel en ik plof neer op bed. Hopelijk kan ik vannacht wat slapen zodat ik morgen weer fris en fruitig ben.

Dit bericht is geplaatst in 2013 | Bali met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *