Dagje Singapore

Na een wat moeizame nacht ben ik eigenlijk best opgeknapt. Voel me erg goed, dus kan ik kan er vandaag volledig tegenaan.

Na een ontbijt in het hotel gaan we eerst naar Sentosa, een eiland bij de zuidkust van Singapore. Dit eiland hebben wij niet bereikt met een boot je of iets dergelijks. Nee Sentosa is te bereiken via cable car. Met een prachtig uitzicht over Singapore en Sentosa bereiken we het eiland. Hier lopen we wat rond en na een aantal uurtjes vinden we het welletjes en gaan terug naar het vaste land.

Met de metro gaan we richting Kallang River. Hieraan staan de drie beroemde torens van Marina Bay Sands. Vanaf de andere kant van de river heb je een prachtig uitzicht op deze torens.

Na de lunch besluiten we de taxi te nemen naar Botanic Garden. Hier hebben we lekker gewandeld door de prachtig aangelegde tuinen.

Met de metro zijn we weer teruggegaan naar ons hotel. Hier hebben we de cameratassen volgeladen, zodat we terug konden naar de torens van Marina Bay Sands. Vanaf het dak heb je namelijk een prachtig uitzicht over Singapore. We hebben gewacht tot het donker werd, zodat we ook de skyline met kunstlicht konden aanschouwen.

Na de fotoreportage was het tijd om wat te dineren in de foodcourt van Marina Bay Sands. Na het diner zijn we nog even een stuk gaan wandelen langs de rivier en zijn we bij Boat Quay aangekomen voor een drankje.

Momenteel zijn we weer in het hotel en maken we onze plannen voor Bali.

Dit bericht is geplaatst in 2013 | Bali met de tags . Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *