Te toeristisch

Vandaag beginnen we aan een reeks met relaxe dagen.

Na het ontbijt gaan we eerst Kuta verkennen. Al snel blijkt dat Kuta niets anders is dan een toeristische badplaats wat voornamelijk bestaat uit winkeltjes met namaakrotzooi. Laat maar, wij gaan wel naar het zwembad. 

Als we daar klaar zijn maken we ons op voor het diner. We eten heerlijk bij een tentje aan de boulevard en halen wederom ons ijsje bij de Häagen-dasz. Verder lopen we wat uitgebreider door het winkelcentrum. Beide weten ons te beheersen en kopen niets. 

Lekker op tijd naar bed en morgen weer fris en fruitig op.

Dit bericht is geplaatst in 2013 | Bali met de tags , . Bookmark de permalink.

1 reactie op Te toeristisch

  1. Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *